• Alles

KuBra presenteert:'Kleur Bekennen'

zaterdag 16 februari 13:00 - 17:00 uur

KuBra

In Galerie KuBra, gelegen aan het Burgemeester Loeffplein 64 in ’s-Hertogenbosch, gaat op zaterdag 9 februari om 15.00 uur de nieuwe expositie ‘Kleur Bekennen’ van start met een feestelijke vernissage.

De bezoekers weten steeds vaker de weg te vinden naar de voetgangerspassage van parkeergarage De Tolbrug, waar kunst en ambachten steeds meer toegankelijk zijn voor het publiek, zeker nu KuBra ook invulling mag geven aan de leegstaande etalages in de voetgangerspassage! De expositie loopt 8 februari t/m 31 maart 2019.

5 Kunstenaars uit Brabant, Leida Blom, An Brzoskowski, Wil van Gemert, Paula Groote en Petra Verlooij bekennen kleur middels inspirerende olieverfschilderijen, organische beelden van klei en pigment, keramische realistische sculpturen, realistische olieverfschilderijen met stillevens en acrylschilderijen met realistische dieren op experimentele achtergronden.

De expositieperiodes zijn verlengd; iedere acht weken presenteert zich een afwisselend en verrassend deel van KuBra aan ‘s-Hertogenbosch, Brabant en ver daarbuiten. De galerie is geopend van donderdag t/m zondag van 13 tot 17 uur en op afspraak. In de weekenden wordt u ontvangen door één van onze kunstenaars, vrije toegang.KuBra
KuBra
KuBra
deel deze activiteit

Locatie

Galerie KuBra
Den Bosch
Burgemeester Loeffplein 64
5211rx


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.