• Alles

Jeroen van der Boom - Dit ben ik 2.0

donderdag 14 februari 20:00 uur

Nick van Ormondt

Jeroen van der Boom is bekend van de hit 'Jij bent zo', is jaarlijks te zien in een bomvolle Johan Cruijff Arena met de Toppers en presenteert diverse tv-shows. In de intimiteit van het theater komt zijn veelzijdigheid als artiest echter pas echt goed tot zijn recht.

Daarom keert Jeroen in seizoen 18/19 terug in het theater met Dit ben ik 2.0, zijn solo theatershow waarmee hij eerder steevast volle zalen trok. Een persoonlijk en intiem theaterconcert, waarin Jeroen het publiek meeneemt langs de mooiste momenten uit zijn rijke carrière. Ook voor degenen die Dit ben ik hebben gezien bevat deze show genoeg nieuws om nogmaals te verrassen!

Over Jeroen van der Boom

Jeroen van der Boom breekt in 2007 door als zanger met het nummer ‘Jij bent zo’, waarna zijn opmars niet meer te stuiten is. Door de jaren heeft Jeroen zich constant opnieuw uitgevonden. Dat bewijst ook zijn recente single ‘Nou is het genoeg’, geschreven door Han Kooreneef en DJ John Christian. In dit nummer is zowel de invloed van klassiek als van dance te horen.


deel deze activiteit

Locatie

Theater aan de Parade
Den Bosch
Parade 23
5211kl


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.