• Alles

Het Mooie Kinderboekenfestival

zondag 16 juni 11:00 t/m 17:00 uur

Chris van Houts

Op zondag 16 juni kunnen kinderen van 4 tot en met 10 jaar zich in de Verkadefabriek onderdompelen in de fantasiewerelden uit achttien mooie kinderboeken. Zo kunnen ze met Ingrid en Dieter Schubert de Konijnentango leren dansen op een spiegelvloer of klein orkest spelen tijdens een Roltrap naar de Maan-voorstelling met Koos Meinderts en Annette Fienieg. Peter Faber neemt kinderen mee naar het sprookjesland uit Kikkerbilletjes van de Koning en Marte Jongbloed daagt hen uit voor een potje vals zingen.

Met een levendig programma met ruim 25 activiteiten geleid door auteurs, illustratoren, acteurs en voorlezers is er voor kinderen genoeg te beleven, of ze nu leesfanaat zijn of (nog) niet. Recht spreken, survivallen, letters uithakken, goud zoeken, grapjes kopen, onder een sterrenhemel liggen, opstijgen in een raket, aan een snoephuis bouwen, dieren in monotype drukken en uitvinder worden: het kan allemaal tijdens het Mooie Kinderboekenfestival!

Het volledige programma is te vinden op www.kinderboekenfestival.nl. Tickets à €8,50 zijn verkrijgbaar via www.verkadefabriek.nl.


deel deze activiteit

Locatie

Verkadefabriek
Den Bosch
Boschdijkstraat 45
5211vd


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.