• Alles

BOOM, like that! Dire Straits Tribute

zaterdag 16 februari 20:30 uur

Angelique van Kreij

Liefhebbers van Dire Straits en Mark Knopfler kunnen bij dit theaterconcert in Theater de Speeldoos hun hartje ophalen en genieten van deze prachtige muziek.

Wie kent de nummers niet? ‘Sultans of Swing’, ‘Brothers in Arms’, ‘Telegraph Road’ en nog veel meer! Van het prille begin van Dire Straits tot aan de meer recente hits van Mark Knopfler.

‘BOOM, like that!’ wordt gezien als de beste en meest succesvolle Dire Straits tribute band van Nederland en is een graag geziene band op festivals en theaters in binnen- en buitenland. Met akelige precisie en op hoogwaardig niveau worden Mark Knopfler’s composities weer tot leven gebracht. Het kenmerkende geluid van Dire Straits, het typische gitaar- en stemgeluid van Knopfler, compleet met alle details, authentieke instrumenten, geluidseffecten, saxofoon en percussie … kortom: BOOM, like that!

BOOM! Like that! is te zien op zaterdag 16 februari om 20.30 uur in Theater de Speeldoos in Vught. Entree € 24,00 / CJP-65+ € 23,00. Kaarten zijn te reserveren via tel. 073-656 55 88 (ma, wo & do van 13.00u tot 17.00u of een uur voor aanvang van een voorstelling of film) of op www.theaterdespeeldoos.nl.


deel deze activiteit

Locatie

Theater de Speeldoos
Vught
Vliertstraat 7
5261el


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.